Ingyenes horgászat – sajtótájékoztató

A Tisza-tavi Sporthorgász Kft. 2018. január 1-től ingyenessé tette a horgászatot a Tisza-tavon az ott horgászni vágyó 3-14 év között gyermekek számára. Az ifjoncok ezáltal teljes értékű pecázási lehetőséghez jutnak. Módjukban áll egy készséget használni, és amennyiben sikerrel járnak a horgászat során, halat is vihetnek haza. Az ehhez szükséges területi horgászjegyet ingyenesen vehetik át a gyerekek a Tisza-tó parti jegyértékesítő horgászboltokban, kikötőkben, és a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. tiszafüredi Horgászati Központjában. Mindezt társaságunk azért teszi, hogy elősegítse a gyerekek horgásszá válását, népszerűsítse a Tisza-tavat, az itteni horgászatot, és végül, de nem utolsósorban a családbarát vízparti időtöltést.
Az ingyenes gyermekjegy még egyszerűbb elérése érdekében 2018. március 21-én, szerdán, kuponokat osztottunk szét a gyerekek között. Mintegy 1500 darab utalvány átadását ünnepélyes formában, egy sajtótájékoztatóval egybekötve tartottuk meg, Egyek, Tiszafüred, Tiszaszőlős, Tiszaderzs, Abádszalók, Tiszabura és Tiszaroff iskoláinak részvételével. Ezeket a kuponokat területi engedélyre válthatják a fent említett helyszínek bármelyikén.
Emellett sor került a 2018-as Tisza Pecasuli Rajzpályázat díjátadójára is. A dobogós és különdíjas munkák 80 iskola 246 diákjának rajzaiból kerültek kiválasztásra. A nyerteseket nagy értékű horgászfelszereléssel jutalmaztuk.
I. hely : Ferenczik László- Püspökladány
II. hely: Braun Péter- Pétervására
III. hely: Sütő Áron- Tiszafüred
Különdíjas: Komlósi Ákos- Emőd, Nagy Csanád- Tiszafüred

Az esemény fotói megtekinthetőek itt.