Idén sem emelkednek a horgászjegy árak

2019-ben sem emelkedik a Tisza-tavi horgászjegyek ára.

TERÜLETI JEGYEK

Örömmel számolunk be arról, hogy az előző évekhez hasonlóan, egyetlen Tisza-tavi jegy ára sem emelkedik a 2019-es esztendőben. Minden területi jegytípus a tavalyi évben aktuális összegért lesz megvásárolható.

VÁLTOZÁSOK AZ IFJÚSÁGI JEGY ESETÉBEN

Megjelent a halgazdálkodási törvény végrehajtási rendeletének módosítása. Ez a változtatás az ifjúsági területi jegyet is érinti, amit az előző években a 10 és 19 év közötti fiatalok válthattak, ám az idei évtől ezt a jegytípust 22 éves korig lehet kiváltani, amennyiben az alábbi feltételek teljesülnek:

,,ifjúsági horgász: a 10. életévét betöltött 18 év alatti, valamint az adott naptári évben 18. életévét betöltő; nappali tagozatos közép- vagy felsőfokú felsőoktatási tanulmányokat folytató személy esetében 22 év alatti, valamint az adott naptári évben 22. életévét betöltő, gyermek horgásznak nem minősülő, állami horgászvizsgával rendelkező, horgászegyesületi tagsággal rendelkező személy;”

A módosítást követően nálunk az idei évben is változatlan áron (Ifjúsági 1 napos jegy: 500 Ft, Ifjúsági éves jegy: 5000 Ft) szerezhetőek be.

MÁR KAPHATÓAK AZ IDEI HORGÁSZJEGYEK

Számos jegyértékesítő partnerünknél, illetve az irodánkban is kaphatóak már a 2019-es engedélyek. Akik online szeretnék megvásárolni területi jegyüket, azok továbbiakban is a horgaszjegy.hu oldalán tehetik meg.

 

 

 

Győzött a vörösszárnyú keszeg