Horgászpalánták a FeHoVa kiállításon

A Tisza-tavi Sporthorgász Kft. szervezésében a Tiszai Pecasuli szakkörös gyermekei az idén is díjmentesen látogathattak el a FeHoVa kiállításra.

Létszámuk az idén meghaladta a korábbi évekét, 40 iskolából közel 800 gyermek utazott Budapestre február 7. és 10. között.

Most is megrendeztük a szokásos vetélkedőt, de kevesebb feladattal. Mindössze egyetlen kérdéssor várta, hogy a nebulók a pecasulis foglalkozásokon tanultakat felhasználva megoldják, majd közösen ellenőriztük a megoldásokat. A vetélkedőn mindenki nyert, ugyanis nem a győzelmen, hanem a tudás gyarapításán volt a hangsúly.

Érkezéskor egy Tiszai Pecasuli feliratú pólót és egy Energofish által biztosított sapkát, a feladatlap kitöltéséért pedig egy WalterLand Horgászáruház által összeállított ajándékcsomagot kaptak a gyerekek.

Az érdeklődő kisiskolások és programvezetőik minden nap meghallgathatták a haltani kutató és természetfilmes Szendőfi Balázs Tisza-tóról szóló előadását, a nap többi részében pedig lehetőségük volt a horgászathoz és vadászathoz kapcsolódó standok megtekintésére. A budapesti látogatás újabb pozitív élményekkel gazdagította a pecasulis csapatokat.

A programvezetőktől számos visszajelzés érkezett, melyben köszönetüket fejezték ki. Íme, néhány közülük:

„Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget! Nagyon jól éreztük magunkat!” (Kiss Attila, Szeged)

„Jövőre, veletek, ugyanitt!!!” (Fórián István, Püspökladány)

„Köszönjük, hogy részt vehettünk a FeHoVa kiállításon! A gyerekek nagyon jól érezték magukat.” (Fótos Attila, Tiszafüred)

„Mi is köszönjük a sok élményt! Hetekig erről fogunk beszélgetni. Köszönettel a Kunmadarasi Református Általános Iskola és Óvoda pecasulisai.” (Szarvas László, Kunmadaras)

„Kedves Szervezők! Köszönjük szépen a FeHoVa-n eltöltött élményteli napot!” (Varga Edit, Debrecen)

„Köszönjük a Tisza-tavi Sporthorgász Kft.-nek, hogy i‎dén is eljuthatott 23 lelei kishorgász a fantasztikus kiállításra!” (Németh Domonkos, Maroslele)

Végül köszönjük a programvezetők munkáját, a Hungexpo Zrt. helybiztosítását, az Energofish-nek és a WalterLand-nak pedig a Pecasuli Vetélkedőhöz nyújtott támogatást.

Újabb sikeres elfogás a Tisza-tavonDrónfelvétel az Örvényi-morotva kotrásáról