Személyes meghívást kapott főzőversenyünkre Szolnok városa

Június 17-én sajtótájékoztatót tartott Tiszafüred Önkormányzata. A téma a legnagyobb Tisza-tavi fesztivál, a Halasnapok ismertetése volt.

Az idei évben a rendezvény díszvendége Szolnok városa. Hegedüs Gábor a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. ügyvezetője a sajtótájékoztatón személyesen adta át Szalay Ferencnek, Szolnok polgármesterének meghívóját, aki ezt örömmel el is fogadta. Hozzátette, hogy városa is biztosan nevez csapatot a halászléfőző versenyre.

Ujvári Imre hangsúlyozta, hogy a rendezvény hagyományainak megfelelően ebben az évben is a főszerepben a hal és a halételek állnak a fesztivál középpontjában.

Társaságunk a Halasnapok halászléfőző versenyére rekordszámú nevezést vár. A Morotva Kerékpáros Pihenőpark három napig a Halas Sziget nevet fogja viselni, ahol kitelepült halászcsárda közreműködésével halászlé, különböző halételek, minőségi kézműves sörök, tokaji borok és családi programok is várják majd a látogatókat. A szombati nap a megszokott módon főzőversennyel indul, a vasárnapot pedig horgászversennyel kezdjük. A nevezéseket folyamatosan várjuk a versenyekre.

A program részleteiről az alábbi oldalon tájékozódhatnak.

Pecanap TiszabábolnánHelyzetjelentés a hínárkaszálásról