Hírek

2020. június 2.
Karbantartott horgászhelyek a Tisza-tavon

2020.06.02. | Horgász Hírek

Karbantartott horgászhelyek a Tisza-tavon

Társaságunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a vízpartra érkezőket rendezett és tiszta horgászhelyek fogadják. Ennek érdekében a tározó és a folyó horgászati szempontból fontos partszakaszait folyamatosan figyelemmel kísérjük, karbantartjuk.

Korábban tudósítottunk arról, hogy az év elején ismét újabb horgászállásokat létesítettünk a Tisza-tó partján. A megújított horgászhelyek természetesen folyamatos karbantartást is igényelnek. A pontytilalom időszaka jó lehetőséget biztosított munkatársaink számára, hogy a meglévő helyeket rendbe téve kulturált körülmények várják a horgászokat.

A felnövő gyalogakácot és az aljnövényzetet folyamatosan vágni, kaszálni kell, ami nem kis munka olyan sok horgászhelyen, amennyit az elmúlt években rendbe tettünk.

Figyelemmel követjük korábban létesített pallóútjaink állapotát is, ahol szükséges, javítjuk a keletkezett hibákat.

A Tisza-tó tisztántartásában Ön is segíthet. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a horgászhelyeken szemetet senki ne hagyjon. Tisztelettel kérjük a horgászokat, hogy a szemetet vagy vigyék magukkal, vagy sárga színű hulladékgyűjtő zsákban helyezzék a gátkorona szélére.

A Tisza-tavi Sporthorgász Kft. munkatársai traktorral, szárzúzóval és egy többfunkciós munkagéppel folyamatosan azon dolgoznak, hogy a tó körül tiszta és rendezett körülmények fogadják a horgászni vágyókat.