Eurostrand Kemping, Sarud

Leírás

Várjuk kedves vendégeinket a Tisza-tó gyöngyszemén, Sarudon, az egyedülálló adottságokkal és szabadvízi stranddal rendelkező 170 fős ifjúsági táborban. Az elhelyezés zöldövezeti faházakban, apartman házakban történik. Ideérkező vendégeink sokszínű szolgáltatások közül választhatnak:Igény szerint szervezünk: szórakoztató programokat, vízi-, kerékpáros-, gyalogos-, ügyességi (GPS-es) túrákat túravezetővel. Lehetőség van edzőtáborok, iskolai-, gólyatáborok, képzőművészeti táborok szervezésére.

Szálláslehetőséget 4,5,6,7,8 ágyas helységekben biztosítunk. A létesítményhez tartozó minden igényt kielégítő étteremben folyamatos az ellátás hideg és meleg ételekből, italokból csoportos és egyéni látogatók részére is. Csoportos esetén kedvezményes csomagjainkból választhatnak, amely csomagok a honlapunkon megtalálhatók. Egyes vízi-, és kerékpáros túracsomagok tartalmazzák a Kiskörei Vízlépcső és az országban egyedülálló hallépcső, valamint a Poroszlói Ökocentrum megtekintését is. A szabadvizű strand közelében folyó Kis- Tiszának köszönhetően folyamatosan biztosított a kiváló vízminőség.

A Sarudi öböl rendkívül gazdag növény és állatvilága megadja azt a lehetőséget, hogy felfedezzük és megismerjük a Tisza-tó rejtett, még eddig titkolt szépségeit és aktív túrázókká váljunk, feltöltődjünk a természet energiáival.

Kapcsolat

Cím: 3386 Sarud, Szabadstrand
Telefon: +36/30/377 2211
e-mail: eurocampingsarud@gmail.com
http://www.eurocamping.hu

Média

Eurostrand kemping
_62dc358dae813592c38dfea59ebd0a1f1352804112camping1_n

Eurostrand kemping

Kapcsolódó szolgáltatások