Halászék Vendégházai – Napsugár Vendégház, Poroszló

Leírás

Köszöntjük Önöket innen a Tisza-tó melletti kistelepülésről Poroszlóról. Családunk a 2000-es évek elején kezdett el turizmussal foglalkozni. Célunk, hogy vendégeinknek falusias, de komfortos környezetben biztosíthassuk a pihenést.

A Napsugár Vendégház „egy falusi parasztház” emlékét idézi, melyben jól kivethetők a fagerendák. Antik tárgyak, bútorok és kemence szolgálja a házban maximálisan elhelyezhető hét fő kényelmét. Az épületben két tágas szoba, valamint étkező és egy fürdőszoba található. A konyha felszereltsége a mai időket idézi: még egy komoly háziasszony számára is tökéletesen felszereltek: gáztűzhely,  hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, valamint kandalló szolgálja a vendégek kényelmét.

A teraszon faasztalok, padok teszik még hangulatosabbá a pihenés óráit.  Az udvaron kiépített bográcsozóhely és a legkisebbek részére homokozó található.
Látogatóink beszélgetéssel, bográcsozással vagy éppen pálinkázással színesíthetik programjukat, vagy egyszerűen csak gyönyörködhetnek a nyugodt falusi táj szépségében.
Optimális környezet gyermekkel érkező családoknak, ahol a kicsik testközelből megismerkedhetnek az állatokkal, megfigyelhetik szokásaikat, viselkedésüket.

Kapcsolat

Cím: 3388, Poroszló, Tompa Mihály u. 7.
Telefon: +36/30/419/2647
e-mail: info@halaszek.hu
http://halaszek.hu

Média

Halászék Vendégházai – Napsugár Vendégház
52

Halászék Vendégházai – Napsugár Vendégház

Kapcsolódó szolgáltatások