Levendula Vendégház, Tiszaszőlős

Leírás

Jöjjön el családjával, vagy barátaival és töltsön pár felejthetetlen napot itt a Tisza-tó mellett! Kényelmes apartmanunk és gyönyörű kertünk biztosítja a nyugodt, kellemes feltöltődést és kikapcsolódást, a Tisza természet adta lehetőségeinek kihasználása pedig páratlan élményekkel teszik gazdaggá!

Levendula Vendégházunk egy 1500 lelkes település, Tiszaszőlős központjában található. A Tisza folyó 2 km-re, Tiszafüred 10, Abádszalók pedig 20 km-re fekszik tőlünk. A Tisza közelsége és a környező települések remek lehetőséget nyújtanak a horgászatra, strandolásra, termál fürdőzésre és a vízisportokra.

80 nm-es alapterületen két 3 fős szobában biztosítunk helyet 6 fő részére, de szükség esetén plusz két fő is elszállásolható. Tágas, jól felszerelt konyha és előszoba, valamint kulturált fürdőszoba áll vendégeink rendelkezésére.

Horgászok számára ajánljuk az udvarunkon található melléképületet, amely mosdóval, öltözővel, zuhanyzóval, csizmamosóval, fagyasztószekrénnyel, horgászfelszerelések tárolására alkalmas raktárral és halpucoló helységgel van ellátva.

A kertben bográcsozásra, grillezésre, napozásra, szabadtéri játékokra van lehetőség a hatalmas füves területen, melyet a vendégház nevéhez méltóan levendulákkal ékesítettük.

Kapcsolat

Cím: 5244, Tiszaszőlős, Alkotmány út 18.
Telefon: +36/70/379/3094
e-mail: szegediemese62@gmail.com
http://vendeghaztiszaszolos.hu

Média

Levendula Vendégház
1118

Levendula Vendégház

Kapcsolódó szolgáltatások