Silurus Horgászbolt, Jászberény

Leírás

Horgászüzletünk 1993 óta üzemel változatlan helyen. Képzett, szakmailag elhivatott gárdánk készséggel vár minden hozzánk látogató horgászt.

Célunk a horgászok legszélesebb rétegének teljes körű kiszolgálása. Minden horgászati módszerben segítséget tudunk nyújtani a régi horgászmódszerektől kezdve a legújabb technikákig. A hozzánk látogató horgászok minden szintű segítséget megkapnak a csali- és etetőanyag-választástól a megfelelő módszerek és technikák ajánlásán keresztül a bot- ill. orsóválasztásig. Feeder és pergető horgászatban versenyszintű tapasztalatokkal rendelkezünk, így ilyen mélységben is tudunk segítséggel szolgálni.

Kínálatunkban megtalálhatók az összes létező horgászmódszer kiegészítői és felszerelései, legyen szó boilis, feeder, hagyományos fenekező, úszós, match, pergető, rablóhalas vagy versenyhorgászatról.

A környező vizek horgászainak igénye alapján nagy hangsúlyt fektetünk a feeder horgászat kiegészítőire. Számos elismert csali- és etetőanyag-gyártó cég termékeit ajánljuk, melyek a feeder horgászok körében közkedveltek.

A pergető horgászat kedvelői is minden igényt kielégítő kínálattal találkozhatnak szaküzletünkben. Sok műcsalitípust tartunk a különböző wobblerektől kezdve a körforgó és támolygó villantókon keresztül a nálunk különösen széles plasztikcsali-választékig.

Törekszünk a tökéletes kiszolgálásra, valamint az élő csalik kifogástalan minőségére.

Folyamatosan bővítjük az árukészletünket a legújabb csali- és etetőanyag-újdonságokkal.

Kapcsolat

Cím: 5100 Jászberény, Kossuth Lajos út 111.
Telefon: +36/30/227/9901
e-mail: horgaszbolt@silurushorgaszbolt.hu
http://silurushorgaszbolt.hu

Média

Kapcsolódó szolgáltatások