Templomközi Vendégház

Leírás

Kedves pihenni vágyó, kellemes kikapcsolódást kereső Vendég! Látogasson el Poroszlóra, a Tisza-tóhoz, a kifejezetten üdültetési célra 2004-ben épített, közös telken elhelyezkedő, különálló apartmanunkba és vendégházunkba! Ha szereti a csendet, a jó levegőt, a víz közelségét, ebben az üdülőkörzetben lévő, de mégis a falu központjában fekvő vendégházban és apartmanban mindezt megtalálja. Szálláshelyeinkhez nagy árnyat adó fákkal övezett 800 négyzetméteres parkosított udvar tartozik.

A 127 nkm-es Tisza-tó gátja mellett elhelyezkedő szálláshelyeinkről kertünkön keresztül közelíthető meg Magyarország második legnagyobb tava (kb. 150 méter), mely a vízisportok kedvelőinek, a fürödni, strandolni vágyóknak, horgászoknak, vadászoknak, vízitúrázóknak kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

A 2012 májusától látogatható Tisza-tavi Ökocentrum Magyarországon egyedülálló élményt nyújt a látogatóknak (3D-s mozi, Európa legnagyobb édesvízi akváriuma, játszótér, állatsimogató, tanösvény, stb.). Az oldalbejárat vendégházunktól mindössze 100 méterre található, így nem kell parkolóhelyet igénybe venniük.

Az üdülőhely közelében a következő szolgáltatások várják:

100 m-re ABC, kenyérbolt, éttermek, kávézó, autóbuszmegálló, szabad-strand és csónakkikötő.
200 m-re bankautomata, tele-ház (Internet használati lehetőség, fax, fénymásolás, digitális fényképezőgépekről CD-re írás), zöldség- és gyümölcsbolt, fagyizó és drogéria.

SZÉP kártya elfogadóhely!

Kapcsolat

Cím: 3388 Poroszló, Templom köz 3.
Telefon: +36/ 70-656-6722
e-mail:
http://www.templomkozi.hu

Média

Templomközi Vendégház
kulso13

Templomközi Vendégház

Kapcsolódó szolgáltatások