Tisza-Kert Vendégház, Tiszafüred

Leírás

Kora tavasztól az év végéig várjuk Önöket a Tisza-kert Vendégházba.
Tiszafüred-Örvényen, a Tiszától 300 méterre, és Tiszafüreden, gyönyörű környezetben tudunk szállást biztosítani (2 helyszínen) összesen 40 fő részére.

Amit kínálunk:

  • 2 db három- és 1 db kétágyas szoba fürdőszobával. Ehhez a három szobához közös konyha tartozik. A szobák természetesen külön bejáratúak de egymásba is nyithatóak. Minden szobában van televízió, hűtőgép és vezeték nélküli internet-csatlakozási lehetőség.
  • A nagyobbik házban, amelynek két külön bejárata van, 8-12 főt tudunk elhelyezni. Itt három külön fürdőszoba, egy 50 m2-es nappali egybenyitva az étkezővel, főző helyiség valamint 4 db két ágyas, 1 db három ágyas, és 1 db 1 ágyas szoba található.
  • Csesznok-ház: 2 db háromágyas szoba, étkező, felszerelt konyha és fürdő áll vendégeink rendelkezésére.

A gyermekek és felnőttek szórakozására udvarunkon csúszda, hinta valamint fűtött 12 személyes jacuzzi, kosárlabda palánk és trambulin, továbbá ping-pong asztal is található. Mindemellett jó minőségű női és férfi kerékpárokat is tudunk vendégeink számára biztosítani.

Fedett terasz tartozik a nagy házhoz és az apartmanokhoz is. A kertben több helyen lehet grillezni, bográcsolni illetve a sütés-főzésre hosszabb időt szánókra egy kemence is vár.

Tiszafüreden 4 db. két személyes pótágyazható apartmanban várjuk vendégeinket

Kapcsolat

Cím: 5358, Tiszafüred-Örvény, Hunyady János u. 35/a-37.
Telefon: +36/30/955/2757
e-mail: info@tisza-kert.hu
http://www.tisza-kert.hu

Média

Tisza-kert Vendégház
tiszakert1tiszakert2tiszakert3

Tisza-kert Vendégház

Kapcsolódó szolgáltatások