Tisza-tó Wellness és Konferencia Hotel, Poroszló

Leírás

Poroszló Heves megye területén a Tisza – tó partján található. Megközelítése Budapestről az M3 autópályán Füzesabonyig onnan a 33-as úton 20 km-re Tiszafüred irányába.  A kastély és apartmanjaink  jelenleg  88 fő befogadására alkalmas.

A Club Thermál kastély Poroszlón a település közepén helyezkedik el Tisza-tói szabad strandtól  900 m-re  a horgász résztől 700 m-re.

A kastély 2 hektáros területen csendes parkosított környezetben található. Területén bográcsozásra és szalonna sütésre kialakított helyek találhatók.

A szobák földszinten és tetőtérben vannak kialakítva, az  apartmanok 70 m2-ek (4-6 fős) konyhával, nappalival, fürdőszobával, hálószobákkal és terasszal várják a pihenni vágyókat az év minden napján. Továbbá  egy 200- m2-es étterem, első emeletén  300 m2-es nagyságú konferencia terem, mely igény szerint szenkcionálható 150-150 m2-re, valamint a kastélyban 70 m2-es kis konferenciaterem is igénybe vehető. Vállalunk esküvőket, csapat építő tréningeket, konferenciákat minden igényt kielégítően.

A kastély közelében található:

  • Gyógy termálfürdő
  • Tisza-tó strand
  • Horgászási lehetőség
  • Hajókirándulás
  • Tisza- tavi Ökocentrum
  • Tisza- tavi Tanösvény

Az üdülőhely előnyei :

Csendes nyugodt. A Tisza-tó a legjobb horgász és vadászparadicsomok egyike Európában. Motorcsónak, jestki használata engedélyezett a Tisza – tavon. A tó mérete hozzávetőlegesen : 40 km * 8 km , ezért  hazánk második legnagyobb és egyben legvonzóbb tava a  horgászás a  madár és vad rezervátum, valamint Poroszlón a Tisza-tó egyik szigetén kialakított tanösvény miatt.

Kapcsolat

Cím: 3388, Poroszló, Kastély utca 10

Konferenciateremmel, étteremmel
és rendezvényekkel kapcsolatos
információk: +36/207766518

Hotel: +36/302375194

e-mail: info@tiszatowellness.com

http://poroszlokastely.hu/index.php

http://tiszatowellness.hu/

Média

Tisza-tó Wellness és Konferencia Hotel, Poroszló
szkkt-s-medence-1kls-medence-1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tisza-tó Wellness és Konferencia Hotel, Poroszló

Kapcsolódó szolgáltatások