Tiszta Tisza-tó

A Tisza-tavi Sporthorgász Kft. tevékenységét a halak védelmén és a korszerű halgazdálkodáson kívül kiegészíti a víz és környezetének védelme.

Kiemelkedően nagy figyelmet fordítunk a kialakított horgászhelyek tisztán tartására, a keletkezett hulladék elszállítására. Ennek köszönhető, hogy rendszerint gondozott, karbantartott parti horgászhelyek várják a helyi és távolabbról érkező horgászokat.

Ugyanakkor minden horgászt, kirándulót, kerékpárost és gyalogost arra kérünk, hogy a keletkezett hulladékot vigyék magukkal, így járulhatnak hozzá ahhoz, hogy környezetünk ne sérüljön a hanyagság miatt. Ha a horgászboltokban és a halőröktől megvásárolható sárga zsákba gyűjtik a hulladékot és azt a gátkorona szélére helyezik, munkatársaink gondoskodnak elszállításáról. A sárga zsák megvásárlásával és használatával mindenki tehet valamit a tisztább Tisza-tóért.

A páratlan szépségű táj adott, a tározó bőséges és változatos halállományának fenntartása pedig feladatunk. A víz minőségét évente többszöri mintavétellel ellenőriztetjük. A jó minőségű víz, a változatos meder minden horgásznak megfelelő lehetőséget biztosít. Nemcsak a halfogás adhat számukra örömöt, kellemes kikapcsolódást, hanem a páratlan természeti környezet is.

A Tisza-tó tiszta tó, ahol a felüdülés, kikapcsolódás, a sport és a horgászat vagy akár minden együtt mesés környezetben valósulhat meg. Jó kezekben a Tisza-tó, de vigyázzunk rá!

Emlékverseny egy kitűnő sporthorgász tiszteletéreLegyen Tiszafüred az év turisztikai települése!