Magyar Horgászkártya

Mi a horgászkártya és mire lehet használni?

Egy személyi igazolvány méretű plasztikkártya, amely 2019. január 1-jét követően azonnal kiváltja a jelenlegi papíralapú horgász igazolványt, majd a kapcsolódó elektronikus alkalmazásokkal fokozatosan egyszerűbbé, gyorsabbá és átláthatóbbá teszi az ügyintézést és az adminisztrációt.

Mikortól érvényes a Magyar Horgászkártya?

2018. szeptember 1-jével megkezdődött a horgász regisztráció, mely után elérhetővé válik a Magyar Horgászkártya. 2019. január 1-jétől a horgászigazolványt kiváltva, a kártya kötelezővé válik.

Milyen költségekkel jár a kártya igénylése?

A Magyar Horgászkártya díja 2 200 Ft.

Horgászkártya igénylése

Online regisztráció

Váltsa ki a Magyar Horgászkártyát interneten keresztül, elkerülve a sorban állást. A regisztráció folyamata maximum 15 percet vesz igénybe.

Offline regisztráció

Amennyiben nem szeretne interneten keresztül regisztrálni keresse fel az Önhöz legközelebb eső regisztrációs pontot. A helyszínen egyszerre elvégezheti a regisztrációt és a Magyar Horgászkártya igénylését is.

MI SZÜKSÉGES A REGISZTRÁCIÓHOZ?

Online regisztráció esetén:

  • érvényes e-mail cím
  • adóigazolvány
  • bankkártya

Offline regisztráció esetén:

  • adóigazolvány
  • személyi igazolvány
  • lakcímkártya

HORGÁSZKÁRTYA BEFIZETÉSÉNEK MÓDJA

Két lehetőség van rá, az online regisztrációt végzők azonnali bankkártyás fizetés, vagy az offline regisztrációt választók számára előre legyártott befizető azonosítóval ellátott postai csekk, amelyeknek postai befizetésével egyenlíthető ki a regisztráció és a horgászkártya díja, ami 2 200 Ft. Ez tartalmazza a Horgász Balesetbiztosítás díját is.

SEGÍTSÉG, HA KÉRDÉS MERÜLNE FEL

Telefonszám:

+ 36 59 324 432

E-mail:

ugyfelszolgalat@horgaszjegy.hu

Weboldal:

https://horgaszjegy.hu/