Harcsa Horgászbolt és Diszkont, Tiszafüred

Leírás

Horgászüzletünk 1990 óta működik a Tisza-tó „fővárosában”, Tiszafüred-Örvényen. Kellemes, családias környezetben várjuk az ide érkezőket, udvarias kiszolgálással, széles választékkal és parkolási lehetőséggel.

Horgászbolti választékunkban megtalálható minden, ami szükséges lehet a sikeres horgászathoz. A megfelelő termékek kiválasztásához szakszerű tanácsadást tudunk biztosítani.  Az év minden napján beszerezhető üzletünkben élő csali (csalihal, trágyagiliszta, csonti állandó; nadály, pióca, harmatgiliszta, iszapgiliszta, tavi kagyló időszakos).

Boltunk horgász- és gátjárási engedély árusító központ.

A horgászüzlet helyiség mellett rendelkezünk egy diszkont helyiséggel is, ahol minden reggel friss kenyér és péksütemény várja az ide érkezőket. Emellett hentesárukat, tejtermékeket, italokat, édességeket és tisztálkodási felszerelést is kínálunk.

Azoknak a horgászoknak, vagy leendő horgászoknak, akiknek szükségük van még egy kis segítségre szakszerű kiszolgálást tudunk biztosítani; a horgok megkötésétől az etetőanyag kiválasztásáig, sőt még azokról a helyekről is szerezhet információt a vásárló, hogy hol fogják éppen aktuálisan a halakat.

Kapcsolat

Cím: 5358, Tiszafüred-Örvény, Füredi u. 85.
Telefon: +36/59/353/346
e-mail: magyarlajos59@gmail.com
http://www.harcsahorgaszbolt.hu

Média

Kapcsolódó szolgáltatások