Richter Safety Szerszám és Munkavédelmi Szaküzlet, Tiszafüred

Leírás

Minőségi munkaruhák, védőlábbelik és egyéni munkavédelmi felszerelések széles termékválasztékával állok Vásárlóim rendelkezésére! Vállalom cégek, gazdasági társaságok, vállalatok, közhasznú munkások méret szerinti teljes felöltöztetését, de az emblémahímzéssel, a fotó- és szitanyomással igyekszem megfelelni az egyedi céges arculati igényeknek is!

Cégem munkabiztonsági szaktevékenység szakszerű és lelkiismeretes elvégzését is vállalja kedvező díjszabás ellenében. Munkavédelmi szolgáltatásaimat igénybe vevő ügyfeleim részére jelentős engedményt biztosítok a szaküzletem által forgalmazott munkaruhák és egyéni védőeszközök áraiból!

48-72 órás teljesítéssel bármely Magyarországon forgalomba hozott profi vagy hobbi felhasználású elektromos kisgép beszerzését vállalom a világhálón aktuálisan megtalálható legkedvezőbb ár tartásával! Ezen állandó, ún. “nézd ki a neten, rendeld meg nekem!” szolgáltatásomat elsősorban helyi és környékbeli Vevőimnek ajánlom, akiknek nem “tegnapra” kell az áhított kisgép – vagy munkásbakancs -, s a termék jó ára mellett fontosnak tartják a későbbiekben a megbízható, gyors és szakszerű garanciális/jótállási ügyintézést is. Mindezek tetejébe a futárköltség megfizetése alól is mentesítem őket!

Kérje egyedi árajánlatomat egyéni védőeszközökre, munkaruhákra, védőlábbelikre, valamint elektromos kisgépekre vonatkozóan!

Média

Richter Safety Szerszám és Munkavédelmi Szaküzlet
bolt1bolt3boltbelso

Richter Safety Szerszám és Munkavédelmi Szaküzlet

Kapcsolódó szolgáltatások