Tisza-tavi horgászjegy SZÉP kártyával

Az idei évben is megvásárolhatják a Tisza-tavi horgászjegyeket SZÉP kártyával. Kérjük a kártyatulajdonosokat, hogy vásárlás előtt figyelmesen olvassák el nekik szóló tájékoztatónkat:

Tisztelt kártyatulajdonosok!

A Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásának és felhasználásának szabályairól az 55/2011. (IV. 12.) Korm. rendelet szól.

A rendelet értelmében a kártyát csak az fogadhatja el, aki a szolgáltatást ténylegesen nyújtja. Ez azt jelenti, hogy a SZÉP kártyás fizetésre csak telephelyünkön van lehetőség irodai ügyintézési időben (bizományosainknál nincs erre mód).

Irodánk címe: 5350 Tiszafüred, 1442/50 hrsz.

Ügyintézési idő: Hétfőtől péntekig 8.00-16.00.

Amennyiben a SZÉP kártya tulajdonos a fent megadott időpontokban nem tud irodánkba bejönni, élhet az előreutalás lehetőségével.  Ebben az esetben személyes részvétel nélkül is lebonyolítható a fizetés. A részletekről további felvilágosítás irodánkban kérhető, telefonszámunk:06-59-352-273.

 

A SZÉP kártya használatát megelőzően a következőkre hívjuk fel figyelmét:

  • A kártya kizárólag aktiválás után használható.
  • A kártya névre szól, ezért azt csak a kártya tulajdonosa használhatja fel fizetésre.
  • Amennyiben a horgászjegyet a SZÉP kártya tulajdonosa más nevére váltja, abban az esetben az engedély tulajdonosának személyes jelenléte is szükséges a vásárlás során. Kivétel ez alól, ha a kártyabirtokos előreutalással rendezi a kifizetést. A részletekről telefonon vagy személyesen is érdeklődhet irodánk elérhetőségein.
  • A területi jegy váltásának feltétele a horgász személyes azonosítása, a tárgy évre érvényesített horgász egyesületi tagság és a tárgy évre szóló állami jegy. Ezek intézésére irodánkban nincs lehetőség, így kérjük, gondoskodjon a feltételek meglétéről mielőtt megérkezik hozzánk.
  • A SZÉP kártya igénybe vétele előtt győződjön meg arról, hogy a kártyáján van-e a szabadidő alszámla (szabadidő zseb), ha igen, akkor azon rendelkezésre áll-e a megfelelő fedezet. (Ezt csak a tulajdonos jogosult ellenőrizni.)
  • Amennyiben nem rendelkezik a választott jegytípus árának megfelelő összeggel, úgy lehetőséget biztosítunk a különbözet készpénzben történő megfizetésére.
  • A fizetés irodánkban internetes kapcsolaton keresztül történik.
  • További kérdések esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a 06-59-352-273 telefonszámon.

 

 

SZÉP kártyás jegyváltás irodánkban

 

Jó horgászatot, kellemes időtöltést kívánunk!

Recent Posts