Hírek

2021. január 14.
Ajándékutalványokat kaptak az egészségügyi dolgozók

2021.01.14. | Horgász Hírek

Ajándékutalványokat kaptak az egészségügyi dolgozók

Bő két évtizeddel ezelőtt azzal a céllal alakult meg a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft., hogy a Tisza-tó halgazdálkodása és horgászata – tehát minden, ami a halhoz köthető – a helyiek kezébe kerüljön. A telepítés, a halőrzés, a jegyforgalmazás és minden olyan tevékenység alapfeladataink közé tartozik, ami elősegíti azt, hogy a Tisza-tónak fenntartható, magas szintű halállománya legyen.

Mindezeken kívül mindig szívesen vállalunk önként olyan feladatokat is, amelyek szebbé, vonzóbbá, ismertebbé teszik a Tisza-tavat.

Több, mint 11 éve heti rendszerességgel gyűjtjük a szemetet, országszerte híres a Pecasuli programunk, az ország legjobb halőreivel büszkélkedhetünk és honlapunk, illetve Facebook oldalunk látogatottsága is a legmagasabb a Tisza-tavon.

Munkatársaink elkötelezettek a Tisza-tó szolgálatában, ezért is büszkén mondhatom, hogy elismertségünk és elfogadottságunk magas szintű.

Társaságunk fejlődését a COVID-járvány sem törte meg, sőt, még növelte is bevételeinket. A horgászat engedélyezése a karantén alatt, mintegy 30%-kal emelte a látogatottságot. Ez 130.000 horgásznapot jelentett 2020-ban.

Mindezeknek köszönhetően eredményes évet zártunk, de úgy érezzük, méltatlan lenne kizárólag a saját hasznunkra fordítani azt, ami másoktól nemcsak többletmunkát, hanem rendkívüli helytállást is igényel. Ezért döntöttünk úgy, hogy az öt Tisza-tó környéki kórháznak ingyenesen biztosítunk összesen 500 db éves horgászjegyet, több, mint 15 millió Ft értékben.

Hálával tartozunk mindazoknak, akik saját egészségüket kockáztatva is helytálltak és helytállnak ezekben a nehéz időkben. Örömünkre szolgál, hogy elfogadják felajánlásunkat, amely hozzájárulhat a megfáradtak testi-lelki felfrissüléséhez is.

Az ajándékutalványokat a kórházvezetők saját belátásuk szerint oszthatják szét. Ezekből most kórházanként 100–100 példányt adunk át. Az utalványokat társaságunk tiszafüredi irodájában válthatják be a megajándékozottak. A beváltás egyetlen feltétele, hogy rendelkezzenek érvényes állami horgászjeggyel.

A lebonyolítás során felmerülő problémák megoldásában szívesen állnak rendelkezésre kollégáink.

Bízunk benne, hogy akik ennek nyomán eljönnek ide, ugyanazt fogják érezni, mint mi, akik szívesen látjuk őket: BARÁTUNK A TISZA-TÓ.

 

Az eseményen készült MTV riport az alábbi linken érhető el (8:50-től).