Hírek

2020. december 23.
A fajfelismerő játék 20. fordulója

2020.12.23. | Horgász Hírek

A fajfelismerő játék 20. fordulója

Itt a fajfelismerő játék 20. fordulója! Ezúttal a Tisza-tavon végzett ivadékvizsgálatok során készült fotókon szereplő halakat kell felismerni a játékosoknak. A képek nem méretarányosak! A könnyebb áttekinthetőség érdekében egy olyan képet is feltöltöttünk, amelyen mind a 4 hal képe szerepel, de a halak külön-külön, nagyobb méretben is megtekinthetők. A játék december 25. péntek 17:00 órakor zárul! Jó tippelést!

EMLÉKEZTETŐÜL A SZABÁLYOK:
Minden héten, egy előre bejelentett időpontban közzéteszünk egy képet, a kiskörei vízlépcső webkamerájának felvétele alapján. A képen a felismerendő halakat számozással jelöljük, a szám mindig a felismerendő hal homloka fölött lesz. A feladat egyszerű: minden egyes számhoz oda kell írni, hogy milyen halfajhoz tartozik. A halfajok hivatalos, félreérthetetlen nevét kell feltüntetni. A tudományos név nem kötelező, de nagy segítség a játékos számára, hiszen így egyértelművé válik a megfejtés helyessége. A győztes az a játékos, aki a leghamarabb a helyes választ adja a poszt alatt, kommentben. Minden heti győztes egy napijegyet nyer a Tisza-tóra.
A 2020-as évi játéksorozatot egyben bajnokságként is kezeljük: az lesz a bajnok, aki a legtöbb heti játékot megnyerte. Az összesített győztes egy 2021 évi területi jegyet nyer a Tisza-tóra!
A leggyorsabb megfejtők mellett a 2020-as évben a legtöbb helyes megfejtést adó játékos 2021-es évi területi jegyet nyer a Tisza-tóra. A legtöbb helyes válasz számítása az 5. fordulóval kép életbe. A korrekt játék érdekében az utólag módosított tippek nem kerülnek beszámításra. Az esetleges elírások, helyesírási hibák, lemaradt szám, stb. javítása természetesen megengedett.
A játékban bárki részt vehet, azonban kizárólag az eredeti poszt alatt megjelenő megfejtések érvényesek, ezért kérünk mindenkit, hogy ha megosztás útján találkozik a játékkal, feltétlenül kattintson a posztra és a Tisza-tavi Sporthorgász oldalán helyezze el a megfejtését.
A játékon történő részvétellel a játékos egyben hozzájárul ahhoz, hogy nevét megjelentetjük a Tisza-tavi Sporthorgász Facebook-oldalán, illetve a sporthorgasz.eu weboldalon. A játékon történő részvétellel a játékos elismeri, hogy a játékszabályzatot elolvasta és elfogadja.
Minden heti játék a megjelenésétől számított 48 óráig él, ekkor fogjuk közölni a helyes megfejtést, indoklással, a győztes nevét, a megfejtés időpontját és az éves játék állását. Kérjük a heti győzteseket, hogy a Tisza-tavi Sporthorgász Facebook oldalán privát üzenetben vegyék fel a kapcsolatot a Társasággal, a nyeremény átvétele érdekében.