Hírek

2021. január 6.
Horgászjegyeket sorsoltunk

2021.01.06. | Horgász Hírek

Horgászjegyeket sorsoltunk

Lezárultak a 2020-as évre meghirdetett nyereményjátékainkat. Az egyik a már hagyományosnak mondható “Fogd ki, fotózd le!” játék, melyben a beküldött Tisza-tavi fogások képeiből sorsoltunk. A másik az augusztusban indult fajfelismerő játék, melyből 21 fordulót rendeztünk, heti rendszerességgel. A játékosoknak a kiskörei hallépcső webkamera-felvételei, illetve a Tisza-tavi ivadékvizsgálatok során készült képek alapján kellett a megjelölt halakat felismerniük. A nyertes a leggyorsabban helyesen tippelő játékos lett.

Fogd ki, fotózd le!

Összegeztük a honlapunkra és Facebook-oldalunkra beküldött fogási beszámolókat és azokat a fényképeket, melyeket halőreink készítettek ellenőrzéseik során.

Idén is sokan osztották meg Tisza-tavi horgászélményüket. Az elmúlt év folyamán 47 fotó érkezett be társaságunkhoz.

Közülük Balogh Attila debreceni horgászunk csukáját sorsoltuk ki, melyet november végén fogott Tiszaörvény térségében.

Fajfelismerő játék

A heti fordulók győztesei egy-egy Tisza-tavi napijeggyel lettek gazdagabbak, ezenkívül 2 kategóriában (a legtöbb győzelmet szerző játékos, illetve az 5. fordulótól kezdve a legtöbb hibátlan választ adó játékos) összesített bajnokságot is rendeztünk, amelyek győztesei egy-egy 2021-es évi Tisza-tavi területi jegyet nyertek.

A legtöbb győzelmet szerzők bajnokságát János István nyerte, összesen 7 alkalommal volt a leggyorsabb. A második helyezett Nyeste Krisztián lett, 5 győzelemmel. Őket két-két győzelemmel Fehér Gergő és Csépány Bálint követi, Kovács Béla, Hajnal Márk, Tóth Donát, Turza Péter és Varga Nimród pedig egy-egy győzelemmel zárta a bajnokságot.

A legtöbb helyes tippet adók versenye hármas holtversennyel zárult, a 16-16 hibátlan választ adó Bolla Máté, Kovács Béla és Nyeste Krisztián között. Mindhármuk nyereménye egy-egy 2021-es évi területi engedély a Tisza-tóra! Tóth Attila szintén kiváló teljesítménnyel, 15 helyes válasszal éppen hogy lemaradt az első helyről.

A sorozat 21 fordulója alatt 89 játékos küldött be legalább egy hibátlan megfejtést, összesen 355 tökéletes választ kaptunk, ami igazán örvendetes mennyiség! Nagy örömünkre szolgált, hogy a játékosok zöme hétről hétre figyelemmel kísérte a játékot, részt vett benne, és ami talán a legfontosabb, tanultak a korai hibáikból, és egyre több pontos megfejtést küldtek be. Köszönjük!

Érdemes lesz bennünket követni idén is, ugyanis a „Fogd ki, fotózd le!” játékunk folytatódik (e mailben az info@sporthorgasz.eu címen vagy a Facebook-oldalunk üzenetküldő felületén várjuk a Tisza-tavi horgászfotókat), és további vetélkedők várhatók.