Yewlake Vandégház, Tiszafüred

Leírás

A Tisza-tónál,  Tiszafüred-Örvényen kellemes és nyugodt környezetben várjuk a pihenni vágyókat! A Tiszától megközelítőleg 200m-re elhelyezkedő Vendégházunk befogadó képessége 6 fő, igény esetén 1 fő részére pótágyat biztosítunk. A tágas és ízlésesen berendezett házzal, a nagyméretű  terasszal, a kültéri grillezővel és a tágas parkolóval igyekszünk Vendégeink minden igényét kielégíteni.
Célunk, hogy a Tiszánál töltött idő annyira lekösse, hogy ne gondoljon az e-mail áradatra, telefoncsörgésre, napi gondjaira.
Vendégházunkban jól felszerelt konyha, két nappali, egy szoba, egy mosdó, egy fürdőszoba áll rendelkezésre. A kültéri sütés-főzéshez eszközöket biztosítunk.
A közelben elhelyezkedő éttermek, kikötők, akár gyalogosan is megközelíthetőek. A Tisza mentén haladva , akár kerékpárral is megközelíthető  szabad strand, 10 perces autóúttal pedig a termálvizű strand. A közeli kikötőkből indított tavi-túrák, kajakozás, kenuzás során lehetőség van megismerni a Tisza-tó értékeit. A városközpontban és a közelben lévő természeti övezetben számos szórakozási, kikapcsolódási program érhető el. Segítőkész kollégáink tanácsadással szolgálnak a további lehetőségekről.
Szálláshelyünk családok, baráti társaságok, üzletemberek és egyéni utazók számára egyaránt ideális. Vendégházunk egész évben nyitva áll az érdeklődők számára, akár rövidebb, akár hosszabb időszakot kíván nálunk tölteni, állunk szíves rendelkezésére. Foglalását akár telefonon is megteheti elérhetőségeink bármelyikén.
Vendégeink számára igyekszünk minden információt megadni ahhoz, hogy a pihenés és kikapcsolódás minél tartalmasabb és emlékezetesebb legyen. Fontos számunkra, hogy a hozzánk érkező utazók szép emlékekkel és kipihenten távozzanak.
Folyamatosan fejlődő Vendégházunkban igyekszünk vendégeink igényeihez igazodni.
Látogasson el hozzánk és legyen a vendégünk!

Kapcsolat

Cím: 5358, Tiszafüred-Örvény, Füredi út 9.
Telefon: +36/30/877/9653
e-mail: yewlake@yewlake.hu
http://www.yewlake.hu

Média

Yewlake Vendégház
5017396154

Yewlake Vendégház

Kapcsolódó szolgáltatások