Megújult a Tisza-tavi horgász szövetség vezetése

Ezúton osztjuk meg olvasóinkkal a helyi horgász szövetség tisztújításáról szóló közleményt:

“​A Tisza-tavi Horgász Egyesületek Szövetsége (TTHESZ) 2017. május 29-én tartotta közgyűlését, ahol az egyik legfontosabb napirendi pont az elnökség tisztújítása volt. Az egyesületek összegyűlt képviselői titkos, írásbeli szavazás során adták le voksaikat a négytagú elnökségre.

Ennek eredményeként vadonatúj felállású vezetőség jött létre. A törvényi előírásnak megfelelően az új elnökség meghozta első döntését, melyben a Tisza-tavi Horgász Egyesületek Szövetsége elnökének Szarvas Zoltánt választotta. Az ügyvezető elnök Elek Gyula, míg a két alelnök Oláh Tamás és Pataki Zsolt lett.  A Felügyelőbizottság is megújult, elnökeként Szappanos Zoltán fogja majd össze ennek a háromtagú testületnek a munkáját. Az új testület nevében Szarvas Zoltán megköszönte a korábbi tisztségviselők munkáját, és sok erőt kívánt az új horgászvezetőknek a munkájukhoz.​

A Tisza-tavi Horgászegyesületek Szövetségének Elnöksége”

Reményeink szerint a jövőben jó együttműködést sikerül kiépítenünk a helyi horgász érdekképviselettel.  Azt gondoljuk, hogy a megújult helyi horgászszövetség és a társaságunk, mint  horgászati célú halgazdálkodó cég közötti kapcsolat erősödése további lendületet adhat a Tisza-tavi horgászatnak.

Az új TTHESZ vezetésnek jó munkát kíván a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. csapata! 

Recommended Posts