Gyerekekről szólt a hétvége

A Tisza-tavon már szombaton megkezdődött a gyereknap. A Tiszai Pecasuli a Tisza-tavi Horgászegyesületek Szövetségével közösen rendezett horgászversenyt az ifjoncoknak, vasárnap pedig a városi gyereknap keretein belül lehetett ismerkedni a horgászat rejtelmeivel.

 

A Tiszai Pecasuli a Tisza-tavi Horgászegyesületek Szövetségével közösen rendezte meg gyereknapi horgászversenyét május 25-én Tiszafüreden.

Harminc környékbeli kis horgásszal kezdődött meg a verseny, akik két korcsoportban mérkőztek meg. A gyerekek sok szép halat fogtak, köztük keszeget, pontyot is. Közös ebédet követően minden részvető ajándékban részesült, ezen felül mindkét korcsoportból az első három versenyzőt külön is díjaztuk.

Május 26-án vasárnap minden a gyerekekről szólt a tiszafüredi városligeti parkban.

Ezen a napon még az időjárás is az apróbbakra mosolygott. Rendkívül sok színes program várta a parkba érkezőket, miközben a színpadon is érdekes műsorokat láthattak.

A Tisza-tavi Sporthorgász sátrát is sokan látogatták, ahol változatlanul nagy népszerűség övezte az óriásbuborék készítését, többen töltötték ki a horgász kvízt és a mágnes kirakó is sok ügyes gyermek figyelmét lekötötte, a türelmes és kitartó pecások pedig fa halacskákat ejthettek zsákmányul. Természetesen minden kreatív és ügyes látogatónkat egy kis ajándékkal jutalmaztuk.

Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát aki a Sporthorgász Kft. sátrához sétált.
Találkozzunk legközelebb, a Tiszavirág ünnepen!

Emlékeztető területi jegyek érvényességének lejártárólHorgász szemmel a tiszai árhullámról