Kamilla Vendégház, Poroszló

Leírás

A Kamilla vendégház a falu központi részén, mégis csendes helyen található, egy 1500 négyzetméteres, zárt telken. A gondozott füves pihenőkertben, gyümölcsfák, nagylombú fák, virágos- és örökzöld cserjék biztosítják a kellemes mikroklímát.

Itt mindenki talál magának egy zugocskát, amit szerethet, ahol elbújhat, ahol nem zavarja senki. Nappal, a hűs lombok alatt behúzódva, egy kényelmes nyugágyban a városi vendégek békés vidéki menedékre lelnek. Esténként, amikor a közeli nádasban rázendítenek a békák, vendégeink egy pohár bor mellett élvezhetik a falusi csendet és gyönyörködhetnek a Tejút szikrázó csillagaiban.

A pihenőkertben egy 8 x 4 méteres medence áll a Kamilla vendégház vendégei kizárólagos használatára reggel 8:00 és 20:00 óra között. Az udvaron 4 autó részére parkolóhely lett kialakítva.

A Kamilla vendégház 2 db. 54 négyzetméteres 4 – 4 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas apartmanból áll. A két apartmant egy tágas közös terasz köti össze, ami igény esetén elválasztható. Az apartmanokhoz 2-2 hálószoba, nappali, jól felszerelt konyha és zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Apartmanonként 1 bébiágyat tudunk pótágyként beállítani, melyért felárat nem számolunk.

Vendégházunk egy újfajta minőséget kínál vendégeinek: falusi környezetben, ugyanakkor a legmagasabb színvonalú szolgáltatással biztosítja vendégei számára a testi- lelki feltöltődést. A ház és környezte kialakításakor elsődleges célunk volt, hogy vendégeink a „belső” lecsendesedéshez alkalmas helyet találjanak, hogy az itt eltöltött néhány nap után erővel és nyugalommal feltöltődve térhessenek haza. A Kamilla vendégház apartmanjai részére egyedileg készített paraszti stílusú fenyőbútorok teszik emlékezetessé az itt töltött napokat.

Vendégházunk egész területén tilos a dohányzás.

Háziállatok hozatala nem megengedett.

Kapcsolat

Cím: 3388, Poroszló, Virág u. 7.
Telefon: +36/30/724/9084
e-mail: info@kamillahaz.com
http://kamillahaz.com

Média

Kamilla Vendégház, Poroszló
vendeghaz kertuszomedence

Kamilla Vendégház, Poroszló

Kapcsolódó szolgáltatások