Top-fish Sporthorgász Egyesület

Leírás

A 2001-ben 18 fővel megalakult Top -Fish Sporthorgász Egyesület mára 432 fős (2012) taglétszámúvá nőtte ki magát. Közhasznú egyesületünk kiemelt figyelmet fordít a víz és annak környezetének védelmére, céljaink között szerepel, hogy népszerűsítsük a versenyhorgászatot Hajdú-Bihar megyében, továbbá felvállaljuk az ifjúság nevelését. Tagjaink figyelmét a kifogott hallal való kulturált bánásmódra és a környezet védelmére próbáljuk irányítani.

Sporthorgász egyesületünknek fontos a megyei horgász csapatbajnokságon való jó szereplés. A megyei horgászversenyen évről évre indítunk csapatot, ahol mind csapatban mind felnőtt és ifjúsági egyéni kategóriákban évről évre sikereket érnek el versenyzőink

Az utánpótlás nevelését felvállalva, felnőtt versenyzőink rendszeresen foglalkoznak az ifjúság felkészítésével, gyakorlati és elméleti oktatással egyaránt.

Az egyesület tagjainak minden évben közös szakmai kirándulást szervezünk a budapesti horgász szakkiállításra, ahol lehetőség nyílik az aktuális újdonságok megismerésére.

Kapcsolat

Cím: 4030, Debrecen, Mikepércsi út 73.
Telefon: +36/52/435/802
e-mail: krakko.tamas@gmail.com
http://www.topfishshe.hu

Média

Kapcsolódó szolgáltatások