Hotel Ezüst Horgony, Kisköre

Leírás

A Tisza-tónál, Kiskörén, 2015-ben felújított szállodában, nyugodt csendes pihenést biztosítunk szálló vendégeinknek. Az emeleten 19 db 2-3-4-5 ágyas légkondicionált ízlésesen berendezett szobában szállásoljuk el vendégeinket. A szobák felszereléséhez tartozik 3D-s LED Smart TV , telefon, WIFI, fürdőszoba.

Szolgáltatásaink: Étterem, szauna, konditerem, zárt parkoló, masszázs, értékmegőrző. Szabadtéri bográcsozási, grillezési lehetőség, kemencés ételek készítése a kertben, élménymedence, biliárd, csocsó, asztalitenisz, kerékpár és kenu kölcsönzés, lengő teke. Kerékpár, és gyalogtúrák, képzett túravezetővel. Horgásztatás a Tisza-tavon, vagy az élő Tiszán idegenvezetővel. A késő őszi, téli hónapokban fácán, vadliba és nyúlvadászat szervezését is megoldjuk. A 250 főt befogadó rendezvénysátorban vállaljuk lakodalmak, céges rendezvények, stb. lebonyolítását. A tréning szobában igénybe vehető az előadást segítő eszközök fontosabb elemei: projektor, írásvetítő, diavetítő, stb.

Kívánságra programokat szervezünk, elsősorban a Tisza-tó környékére, a megye nevezetességeit reprezentáló településekre, vagy akár a Hortobágyra is.Horgászni vágyó vendégeinknek csónak, túrázóknak kerékpárbérlési lehetőséget biztosítunk, nyáron vízisízési, jetskizési, lehetőség is megadatik. Várjuk Önöket, legyenek a vendégeink, ismerjék meg ezt a csodálatos tájat, pihenjék ki fáradalmaikat a Tisza-tónál a Hotel Ezüst Horgonyban.

Kapcsolat

Cím: 3384 Kisköre, Tisza II. ltp. 7/A
Telefon: +36/36-358-589
e-mail: ezusthorgony@ezusthorgony.hu
http://www.tiszato-ezusthorgony.hu/?page=kezdo

Média

Hotel Ezüst Horgony Kisköre
234

Hotel Ezüst Horgony Kisköre

Kapcsolódó szolgáltatások